Mr Marijke A. Meijer

Mr Marijke A. Meijer is sinds 1981 werkzaam als advocaat. In 1992 heeft zij Advocatenkantoor Buitelaar Meijer opgericht. Marijke heeft een ruime ervaring binnen de advocatuur. Daarnaast is zij erkend mediator.

Inmiddels heeft Marijke zich volledig toegelegd op mediations. Zij zal u met haar expertise en oog voor alle betrokken belangen begeleiden naar het vinden van een passende oplossing. In bijna alle gevallen waarin u en uw echtgeno(o)t(e) samen met Marijke om de tafel gaat, wordt u het eens en kan de eventuele procedure snel worden afgewikkeld.

U kunt via Marijke desgewenst gebruik maken van de door de vFas voor haar leden ontwikkelde Verder-online mediationtool.
Zie voor informatie de website van Verder-online.

U kunt Marijke mailen via marijkemeijer@buitelaarmeijer.nl of bellen op telefoonnummer 085-7849820.

 

Mr Lobke F. Niemantsverdriet-Wensink

Mr Lobke F. Niemantsverdriet-Wensink is sinds 2011 werkzaam als advocaat bij Advocatenkantoor Buitelaar Meijer. Zij was jarenlang vrijwilliger bij de Leidse Rechtswinkel op de afdeling personen- en familierecht.

Mr Niemantsverdriet is een bevlogen advocaat met oog voor de emoties die bij een familierechtelijke procedure komen kijken. Uiteraard staat uw belang en dat van de betrokken kinderen centraal. Als overleg met uw (ex-)partner geen optie is, zal mr Niemantsverdriet een procedure niet uit de weg gaan. Door haar ruime proceservaring kan zij u efficiënt met raad en daad bijstaan.

Beide advocaten zijn volledig gespecialiseerd in het personen- en familierecht.

Sinds 2015 werken beide advocaten voor eigen rekening en risico.

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons

Advocatenkantoor Buitelaar Meijer is een kantoor in Alphen aan den Rijn dat volledig gespecialiseerd is in het personen- en familierecht. Doordat wij een klein kantoor zijn, zijn de lijntjes kort en kunnen wij u snel en persoonlijk verder helpen.

Contact

Europalaan 16
2408 BG  Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-436968
Fax: 0172-445232